0%
Varoitus: JavaScript ei ole käytössä selaimessasi tai se on poistettu käytöstä tälle sivulle. Et ehkä pysty vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Tarkasta selaimesi asetukset, ole hyvä.

Tervetuloa vastaamaan aurinkosähköjärjestelmiin liittyvään kyselyyn!

Tutkimuksen aiheena on tutkia kuluttajien asenteita aurinkosähköä kohtaan. Olemme kiinnostuneita kaikista vastauksista, eikä sinun tarvitse tietää aurinkosähköstä vastataksesi tähän kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen ei vaadi erillistä valmistautumista. Kyselyssä vastaat kysymyksiin oman käsityksesi mukaan.

Kysely käsittelee aurikosähköjärjestelmiä, jotka tyypillisesti ovat asuinrakennusten katoille, seiniin tai tontille asennettavia aurinkopaneeleita. Tampereen Sähkölaitoksen kautta voit tilata aurinkosähköjärjestelmän kotiisi avaimet käteen -toimituksena ja käyttökuntoon asennettuna. 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme palkintoa. Voittajat voivat valita joko:
- Kuukauden ilmaiset sähköt (mahdollinen vain Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaille) tai
- kaksi ranneketta Särkänniemeen.


Kyselyn arvioitu vastausaika on 10 minuuttia.

Tutkimuksen toteuttaa Tampereen Yliopisto yhteistyössä Tampereen Sähkölaitoksen kanssa. Aineistoa tullaan käsittelemään suurta huolellisuutta noudattaen. Kaikki vastaukset anonymisoidaan, eikä yksittäisen henkilön vastauksia voi erottaa tuloksista. Vastausaineistoa käytetään tutkimustarkoituksiin sekä Tampereen Sähkölaitoksen tarpeisiin.

Aineisto tallennetaan OneDrive for Business -pilvipalveluun, missä siihen on pääsy ainoastaan tutkimusryhmällä. Tieteellisen tutkimuksen tietosuojailmoitus on saatavilla täältä.
 

Vastaa kysymyksiin valitsemalla sopiva vaihtoehto tai kirjoittamalla vastaukset avoimiin kohtiin. Lomakkeella edetään painamalla "Seuraava" (ei "Enter"). Seuraavalle sivulle siirtyminen voi joskus kestää hetkisen. Pääset tarkistamaan ja korjaamaan vastauksiasi painamalla "Edellinen". Älä käytä internetselaimen edellinen/seuraava-painikkeita. Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, paina "Lähetä", jolloin tiedot tallentuvat.

Vastaa kysymyksiin ensisijaisen asuinpaikkasi mukaan.