Olet suorittanut 0% tästä kyselystä
Varoitus: JavaScript ei ole käytössä selaimessasi tai se on poistettu käytöstä tälle sivulle. Et ehkä pysty vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Tarkasta selaimesi asetukset, ole hyvä.

Kysely työnantajille - Palvelujärjestelmän toiminta: osa-aikatyö ja tilapäinen työ sekä siirtymät kokoaikatyöhön

 

Tervetuloa osallistumaan "Palvelujärjestelmän toiminta: osa-aikatyö ja tilapäinen työ sekä siirtymät kokoaikatyöhön" -hankkeen kyselytutkimukseen. Tutkimme seuraavalla kyselyllä organisaatioiden rekrytointikäytäntöjä koskien osa-aikaista ja tilapäistä työvoimaa, sekä sitä, miten organisaatiot ovat hyödyntäneet TE-palveluita rekrytoinnissa. Kysymykset koskevat myös sitä, miten työsopimuslaissa määritelty lisätyön tarjoamisvelvollisuus on vaikuttanut organisaatioiden rekrytointikäytäntöihin.

 

Tutkimus toteutetaan yhteistyössä Tampereen yliopiston, Palkansaajien tutkimuslaitoksen ja Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen kanssa. Tutkimusta rahoittaa Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminta (VN TEAS). Tuloksilla pyritään edesauttamaan julkisten työvoima- ja elinkeinopalveluiden sekä sosiaaliturvan kehittämistyötä. Tuloksia hyödynnetään  myös lisätyön tarjoamisvelvollisuutta koskevan lainsäädännön arvioinnissa.

 

Kyselyyn vastaaminen kestää arviolta 15–20 minuuttia. Kyselyn vastauksia käsittelemme täysin anonyymisti ja luottamuksellisesti. Emme kerää, emmekä yhdistä kyselyn vastauksia mihinkään henkilö- tai yhteystietoihin. Kyselyä varten on haettu tutkimuslupa KEHA-keskukselta.

 
Kyselyyn liittyvän tietosuojaselosteen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

 

 
 

Tutkimusryhmän puolesta,

 

Yliopistonlehtori Satu Ojala

Tutkija Niklas Mäkinen

Työelämän tutkimuskeskus, Tampereen yliopisto