Varoitus: JavaScript ei ole käytössä selaimessasi tai se on poistettu käytöstä tälle sivulle. Et ehkä pysty vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Tarkasta selaimesi asetukset, ole hyvä.

Tutkimus palautteen vastaanottamisesta

Tutkimuksen tarkoitus

Tutkimusprojektin tarkoituksena on selvittää ihmisten erilaisia reagointi- ja käsittelytapoja saamaansa palautteeseen.

Tämä tehtävä on kolmivaiheisen tutkimuksen toinen osa. Ensimmäisessä vaiheessa osallistujia on pyydetty tekemään lyhyitä riimirunoja. Toisessa, eli meneillään olevassa vaiheessa, keräämme palautetta tehdyistä runoista. Kokeen kolmannessa vaiheessa palautteet esitetään runojen kirjoittajille, ja tutkimme, miten he ottavat saamansa palautteen vastaan.

Osallistuaksesi tutkimukseen sinun tulee olla yli 18-vuotias.

Tehtävä ja kesto

Tehtäväsi on antaa palautetta yhden osallistujan tekemästä runosta käyttäen monivalintoja. Lisäksi voit halutessasi antaa kirjallista palautetta. Antamasi palautteet esitetään myöhemmin runon tekijälle. Tekijä ei kuitenkaan saa tietää mitään sinun henkilötietojasi.

Palautteen antaminen kestää noin 5 minuuttia.

Luottamuksellisuus ja vapaaehtoisuus

Aineisto analysoidaan vain ryhmätasolla ja sitä pääsevät tarkastelemaan vain tutkimuksen avainhenkilöt. Tutkimuksessa ei kerätä suoria tunnistetietoja. Kerättyä aineistoa säilytetään sähköisessä muodossa. Paina seuraavaa linkkiä nähdäksesi tutkimuksen tietosuojailmoituksen: Tietosuojailmoitus

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista, ja voit keskeyttää osallistumisesi milloin tahansa.

Jos sinulla on kysymyksiä tutkimukseen liittyen tai ongelmia tutkimukseen vastaamisessa, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse suvi.pimia@tuni.fi Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Tampereen yliopisto.

Ehtojen hyväksyminen

Jos olet lukenut ja hyväksynyt edellä esitetyt ehdot tutkimukseen liittyen, toivomme, että jatkat seuraavalle sivulle tarkempiin ohjeisiin.

Paina sivun alareunassa olevaa "seuraava"-painiketta jatkaaksesi.

 

Avustasi jo etukäteen kiittäen

 

Suvi Pimiä, PsK

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta

Tampereen yliopisto

suvi.pimia@tuni.fi

 

Jari Hietanen, professori

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta

Tampereen yliopisto

jari.hietanen@tuni.fi

4
1
2