0%
Varoitus: JavaScript ei ole käytössä selaimessasi tai se on poistettu käytöstä tälle sivulle. Et ehkä pysty vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Tarkasta selaimesi asetukset, ole hyvä.

COVID-työskentely: työympäristöjen muutokset

COVID-19-pandemialla on ollut merkittävä vaikutus siihen miten ja missä ihmiset ovat työskennelleet rajoitusten aikana. Olet varmasti myös itse kokenut joitakin muutoksia. Vaikka jotkut meistä ovat jo palanneet toimistoihin, jotkin muutokset ovat pysyviä. Miten ’maailmanlaajuinen etätyökokeilu’ on vaikuttanut sinuun ja työskentelyysi?

Tutkimusryhmämme Tampereen yliopiston Rakennetun ympäristön tiedekunnasta, Aalto-yliopiston Rakennetun ympäristön laitokselta ja Milanon polyteknisen yliopiston Arkkitehtuurin, rakennustekniikan ja rakennetun ympäristön laitokselta toteuttaa kyselyn selvittääkseen, miten COVID-19-pandemia on vaikuttanut työskentelyn tapoihin ja tilojen käyttöön. Olemme erityisen kiinnostuneita ymmärtämään, miten kotona työskentely on vaikuttanut sinuun osana akaatemista yhteisöä. Kysely on osa 'Working from Home'-tutkimusta.

Kutsumme sinut  osallistumaan kyselyymme, jonka voit täyttää nimettömänä. Kyselyyn vastaaminen kestää n. 15 minuuttia. Pyydämme sinua vastaamaan kaikkiin kysymyksiin rehellisesti muistaen, että ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Kerätyt tiedot käsitellään Euroopan GDPR-lainsäädännön (EU 2016/679) mukaisesti. Vastaukset auttavat meitä ymmärtämään, kuinka suomalaisten tutkijoiden työympäristöt ja -tavat muuttuvat valaisten myös tulevaisuuden työn tekemisen skenaarioita.

Vastaamalla kyselyyn ilmaiset suostumuksesi annettujen tietojen käsittelyyn (voit tutustua tietosuojailmoitukseen napsauttamalla tätä). Osallistumisesi on täysin anonyymia ja vapaaehtoista ja voit peruuttaa osallistumisesi koska tahansa (tarkemmat tiedot oheisessa tietosuojailmoituksessa).

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ehdotuksia, tai muuta huomautettavaa kyselyyn liittyen, ota yhteyttä sofie.pelsmakers@tuni.fi